Πως μπορω να εκδοσω ενα βιβλιο;

Οι εκδόσεις Lex Book σας δίνουν το βήμα και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες για την έκδοση των δικών σας επιστημονικών συγγραμάτων και εγχειριδίων.

 

Επιμέλεια κειμένων

Παίρνοντας την πρωταρχική μορφή των βιβλίων και των συγραμμάτων σας, αναλαμβάνουν έμπειροι συνεργάτες, να ετοιμάσουν την πρώτη ηλεκτρονική μορφή κειμένου (word file).

Σε συνεργασία μαζί σας, πρέπει να περασθούν από τουλάχιστον δύο διορθώσεις, προτού σελιδοποιηθούν (δηλαδή να πάρουν την τελίκη τους μορφή πριν εκτυπωθούν) και μία μετά. Τη συγκεκριμένη υπηρεσία αναλαμβάνουν έμπειροι συνεργάτες, οι οποίοι ελέγχουν την ανάπτυξη του κειμένου, την ορθογραφία, τον τονισμό, τη γραμματική και συντακτική ορθότητα του κειμένου.

 

Εξώφυλλο

Ετοιμάζουμε το εξώφυλλο του βιβλίου σας, δημιουργώντας το εικαστικό με τη χρήση φωτογραφιών ή σκίτσων (εικονογράφησης). Η σύνθεση του εξωφύλλου που θα σας προτείνουμε ενδέχεται να περιέχει εικόνες, που να μην έχουν αποκλειστικά δικαιώματα αναπαραγωγής, ωστόσο η ένθεσή τους στη συνολική εικαστική πρόταση θα είναι μοναδική.

Κάθε βιβλίο που διατίθεται προς πώληση έχει έναν μοναδικό αριθμό που λέγεται ISBN. Θα χρειαστείτε αριθμό ISBN μόνο αν σκοπεύετε να πουλήσετε το έντυπο βιβλίο σας ή αν σκοπεύετε να διανείμετε το ηλεκτρονικό σας βιβλίο έστω και δωρεάν.

Εκτύπωση του έντυπου βιβλίου. Προβολή από τον ιστοχώρο του εκδοτικού μας, καθώς και αποστολή δελτίου τύπου ηλεκτρονικής μορφής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διάρκεια παράδοσης υπηρεσίας: 7-15 ημέρες.

 

Θα έχετε επίσης την συμπαράστασή μας σ’ ότι αφορά την διακίνηση του βιβλίου, στο πλαίσιο βεβαίως της ανάλογης ζήτησης, καθώς και τη βοήθειά μας αν θελήσετε να προβούμε στην οργάνωση παρουσίασης, σε χώρο που θα επιλέξουμε από κοινού.